Onze Express Service

Seabourne biedt een flexibele, eerste klas service die is toegesneden op de individuele behoeften van de klant. Als onafhankelijk bedrijf zijn we in staat om wereldwijd al uw transporten door speciaal geselecteerde partners uit te laten voeren met behoud van een zeer persoonlijke relatie. Bij Seabourne gaan we niet voor de extra stap; we doén de extra stap.

Seabourne’s geplande- en tijdsleveringen bieden een snelle, economische levering van uw zendingen. Deze deur-tot-deur levering is compleet met bewijs van levering.

Onze tijdsleveringen zijn heel flexibel en betrouwbaar, waardoor onze klanten de mogelijkheid krijgen te kiezen voor een tijd die bij hen past. U kunt uiteraard ook voor onze geplande levertijden kiezen als “pre 09:00”, “pre 10:00” en “pre 12:00”.

Met een vloot van toegewijde chauffeurs en voertuigen, wordt onze uitzonderlijke en uitgebreide “sameday” service aangeboden in het Verenigd Koninkrijk en Europa.
Uitgebreide ervaring en toewijding heeft ons een marktleider in sameday koeriersdiensten gemaakt. Een nauwe relatie met onze klanten heeft ons geholpen om gedetailleerde oplossingen te bieden voor de individuele behoeften

Seabourne is gekwalificeerd om gevaarlijke stoffen te behandelen tijdens het gehele leveringsproces. Met de vele jaren ervaring in het transport en de levering van gevaarlijke goederen kan Seabourne praktische adviezen en oplossingen bieden voor zowel verpakking als transport.

Opgericht in de jaren 1990 en sindsdien een gespecialiseerde verpakkingsafdeling die antiek- en kunsthandelaars, restaurateurs en veilingen, evenals particulieren, hotels en particuliere woningen assisteert. Wij beschermen zelfs de meest gevoelige zaken. Conventionele vrachtvervoerders kunnen voor dit soort zaken geen service bieden, vooral niet als het om kleinere zendingen gaat.

In aanvulling op onze huidige diensten bieden wij ook de extra snelle en betrouwbare” On board” koeriersdienst. Ideaal voor zeer gevoelige of bijzonder belangrijke documenten en / of onderdelen. Seabourne's on board service biedt een koerier aan om het item te begeleiden op de eerste beschikbare vlucht die er daarna voor zorgt dat het extra snel en veilig aankomt op de plaats van bestemming.

Bij Seabourne helpen wij dagelijks klanten met hun uitdagingen. Onze snelle, flexibele en persoonlijke service maakt het dat wij klaar staan om maatoplossingen te bieden voor alle uitdagingen van onze klanten. Dit doen wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Ga door, geef ons een uitdaging.
Electronics for Imaging (EFI) moest dringend een pallet laten ophalen van 800 kilo aan de Italiaans/Oostenrijkse grens (postcode 33082). Deze moest de volgende ochtend voor 11.00 uur in Birmingham afgeleverd worden. Een speciaal daarvoor aangewezen chauffeur haalde de pallet om 15.00 uur op en zette deze op de eerst beschikbare vlucht naar Londen. De pallet kwam de volgende ochtend in Londen Heathrow aan en werd met een speciaal daarvoor ingezet voertuig voor de deadline van 11.00 uur naar Birmingham gereden.
Bij Seabourne zijn we trots te mogen zeggen dat we vanwege onze flexibele service en mensen de mogelijkheid kunnen bieden om elke uitdaging te overwinnen.