Seabourne Nieuws

Hieronder treft u recente nieuwsberichten aan

 

26-07-2018Nieuwe Seabourne Freight-locatie in Rotterdam

ROTTERDAM – Logistiek dienstverlener Seabourne heeft onlangs in Rotterdam een nieuwe Freight-locatie geopend. Niet alleen op land en in de lucht is Seabourne sterk, ook in het transport via water. Vanuit deze nieuwe locatie in Rotterdam kan het vervoer van zeevracht nog verder geoptimaliseerd worden. 

Operationeel Directeur Matthijs Slob is blij met deze stap. ‘Als Seabourne zorgen we voor de verbinding van het vervoer over land zee en lucht’, vertelt hij. ‘We vinden het belangrijk om altijd dicht bij het vuur te zitten, alleen zo kun je voor optimale dienstverlening zorgen. We kunnen nu nog sneller schakelen met onze partners en beter inspelen op de behoeften van onze klanten. We verwachten een grotere toename in de vraag en vinden het belangrijk om daar nu al proactief op in te spelen. Zo zijn we klaar voor de toekomst.’

Klantbehoefte centraal

Seabourne is een bekende naam in de logistiek. ‘Ons bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar. We zijn uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie, waarbij het compleet ontzorgen van de klant centraal staat. We verdiepen ons echt in onze opdrachtgever. Het liefst beantwoorden wij bij wijze van spreken een vraag, al voordat deze gesteld wordt. De nieuwe locatie zal er aan bijdragen dat we nog beter en sneller op de behoeftes van de klant kunnen inspelen als het gaat om vervoer, opslag en beheer van goederen. Van groot tot klein.’

Logistieke puzzel

Als het gaat om transport over water, heeft Seabourne enkele specialisaties ontwikkeld. Zoals het vervoer van levende vis en de levering aan cruiseschepen. ‘Vandaar was deze stap: een locatie in Rotterdam, voor ons een hele logische. De logistieke puzzel snel, efficiënt en goed oplossen, is belangrijker dan ooit en vanuit deze locatie kunnen we daar nog beter op inspelen.’

SHARE

18-01-2018Weersomstandigheden in Nederland

Vanwege de harde windstoten in Nederland kunnen vertragingen in reguliere pick-ups en afleveringen ontstaan.

Als uw zending vertraging oploopt, neemt onze customer service persoonlijk contact met u op. Als u verdere vragen heeft over uw zending of heeft u te maken met een spoedzending, neem dan ook contact op met onze customer service om de mogelijkheden te bespreken.

Hartelijk dank voor uw begrip.

SHARE

13-12-2017Seabourne Eindhoven is verhuisd

Seabourne Eindhoven is officieel verhuisd! We zijn enorm trots op ons nieuwe bedrijfspand. Het nieuwe pand voor Seabourne Eindhoven is een plek die elkaar moet inspireren, uitdagen en de efficiëntie van de dienstverlening naar onze klanten vergroot. Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom om een bezoek te brengen voor een lekkere kop koffie en een rondleiding. 

SHARE

04-12-2017Seabourne Eindhoven gaat verhuizen

We zijn er trots op dat we u kunnen laten weten dat Seabourne Eindhoven gaat verhuizen. Waarom? Seabourne is in de afgelopen jaren hard gegroeid. De verhuizing is een belangrijke stap in onze ambitie om verder te groeien en onze positie in het binnenlandse- en internationale expresvervoer te versterken. Er is onder andere gekozen voor de locatie vanwege haar ligging, de ruimte en de uitstraling.
 
Uiteraard zult u als klant geen enkele hinder ondervinden van de verhuizing.
 
Vanaf maandag 11 december zijn we te vinden op het volgende adres:
 
Park Forum 1119
5657 HK Eindhoven

 
De overige gegevens blijven ongewijzigd en hoeft u daarmee niet aan te passen.
 
We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden naar hoe het er van binnen uitziet. Wij nodigen u dan ook van harte uit op onze nieuwe locatie voor een rondleiding en een kopje koffie.


SHARE

Showing 1 to 4 of 50 results

page1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13