Seabourne Nieuws

Hieronder treft u recente nieuwsberichten aan

 

13-11-2019Relatiegeschenken versturen

Relatiegeschenken versturen?

Laat uw klanten of medewerkers weten dat zij belangrijk voor u zijn en verras ze met een relatiegeschenk. Het versturen van relatiegeschenken is vaak een hele klus. Het is dan ook verstandig om op tijd te beginnen met het versturen. Als logistieke partner willen wij u daarbij helpen, ondersteunen en ontzorgen.


Wat kan Seabourne voor u betekenen?

Door de combinatie van onze diensten kunnen wij u volledige service bieden voor de afhandeling van uw relatiegeschenken, tegen aantrekkelijke prijzen. Wij ondersteunen u in:

- Het ophalen van uw pakketten

- Het inpakken van artikelen in een pakket

- De adressering en labeling van uw pakketten

- Het verzendklaar maken van uw pakketten

- De opslag en overslag van uw pakketten

- De bezorging van uw pakketten

 

Het gemak van Seabourne

Wij hebben ruime ervaring met het versturen van breekbare, dure en/of luxe goederen. Tevens kunt u uw pakketten volgen, wereldwijd, van deur-tot-deur. U hoeft alleen een adressenlijst aan te leveren en wij verzorgen de rest.

Voor meer informatie, vragen of verdere ondersteuning, neem contact op met een van onze  accountmanagers of met een van onze vestigingen. Wij helpen u graag.

Direct contact?

Zuid-Nederland                                                Noord- Nederland
EINDHOVEN                                                       AMSTERDAM                              
+31 (0) 40 235 33 00                                       +31 (0) 252 757 200                    
einsales@seabourne-group.com               amssales@seabourne-group.com

SHARE

13-11-2019Seabourne, sponsor van Vereniging van Ouders van Couveuse kinderen

Seabourne, sponsor van Vereniging van Ouders van Couveuse kinderen

17 november is het Wereld Prematuren Dag. Eén op de tien baby’s wordt te vroeg (prematuur) geboren. Dat zijn jaarlijks meer dan 15.000 te vroeg geboren baby’s in Nederland. Dit betekent duizenden gezinnen per jaar die abrupt worden geconfronteerd met een vroeggeboorte.

Logistieke operatie van couveusekoffers & geurdoekjes
De te vroeg geboren baby’s liggen weken, soms maanden in het ziekenhuis en lopen een verhoogd risico op hersenbloedingen, hart- en longproblemen en infecties. Voor de ouders, broertjes/zusjes en hun omgeving begint een achtbaan in een voor hen onbekende wereld met onzekerheden en risico’s. Voor broertjes en zusjes is het vaak moeilijk te begrijpen waarom de baby in een couveuse moet blijven. Ook mogen zij vaak niet op bezoek komen, vanwege infectiegevaar. Vereniging van Ouders van Couveusekinderen biedt aan 75 couveuse afdelingen vandaag de couveuse-speelkoffer aan. Met behulp van de couveusekoffer kunnen kinderen spelenderwijs vertrouwd raken met de zorg rondom

hun broertje of zusje.

 

Naast de verzending van deze couveuse koffers verzorgt Seabourne ook de verzending van de hartvormig geurdoekjes. Deze zijn belangrijk voor de prematuren en hun ouders. Het doekje dragen ouders bij zich en laten dit 's avonds achter in de couveuse bij het kindje. Dit helpt natuurlijk bij het opbouwen van de band tussen ouders en kind. “Dat is dus echt hele waardevolle actie van Seabourne. Zonder hun hulp kunnen wij dit niet doen”, aldus Ilona Jochems (voorzitter Vereniging van Ouders van Couveusekinderen).


Op 17 november is het wereldwijd Wereld Prematuren Dag (WPD). Op deze dag worden de kersverse ouders en de zorgverleners in het zonnetje gezet.  Seabourne is sponsor van de Vereniging van Ouders van Couveuse kinderen. Wij verzorgen de gehele logistiek afhandeling van de 160 pakketten en cadeautjes die worden verzonden naar 80 ziekenhuizen door het hele land. Dit doen wij graag. Wij willen graag de krachtige ouders van kwetsbare kinderen en de vereniging hierbij ondersteunen. Ook een bijdrage leveren? Ga naar https://www.couveuseouders.nl

SHARE

11-10-2019Seabourne Eindhoven breidt uit!

Met 3500 palletplaatsen in het huidige pand van Seabourne Eindhoven kunnen niet meer al onze klanten naar wens bediend worden. Zowel onze klanten groeien, als ook onze divisie Supply Chain voor warehousing, orderverwerking, voorraadbeheer en distributie.

Vandaar dat we vandaag dan ook zeer blij zijn met de sleutel van ons nieuwe pand. De locatie van het nieuwe pand is gunstig, want deze ligt immers direct naast onze huidige locatie. Met maar liefst 2500 extra palletplaatsen bieden wij door het warehousemanagement systeem weer nieuwe opslag oplossingen in de distributie keten. Van een geïntegreerde operatie, orderverwerking en opslag tot aan de distributie.

Met een efficiënte manier van opslaan, beheren en rapporteren van de voorraad willen wij ontzorgen. Zo kan Seabourne zijn bestaande klanten meer ruimte bieden en nieuwe klanten verwelkomen. Uiteraard met de service en kwaliteit die men van ons gewend is.

Opslag nodig? Neem contact op sales@nl.seabourne-group.com


SHARE

26-07-2018Nieuwe Seabourne Freight-locatie in Rotterdam

ROTTERDAM – Logistiek dienstverlener Seabourne heeft onlangs in Rotterdam een nieuwe Freight-locatie geopend. Niet alleen op land en in de lucht is Seabourne sterk, ook in het transport via water. Vanuit deze nieuwe locatie in Rotterdam kan het vervoer van zeevracht nog verder geoptimaliseerd worden. 

Operationeel Directeur Matthijs Slob is blij met deze stap. ‘Als Seabourne zorgen we voor de verbinding van het vervoer over land zee en lucht’, vertelt hij. ‘We vinden het belangrijk om altijd dicht bij het vuur te zitten, alleen zo kun je voor optimale dienstverlening zorgen. We kunnen nu nog sneller schakelen met onze partners en beter inspelen op de behoeften van onze klanten. We verwachten een grotere toename in de vraag en vinden het belangrijk om daar nu al proactief op in te spelen. Zo zijn we klaar voor de toekomst.’

Klantbehoefte centraal

Seabourne is een bekende naam in de logistiek. ‘Ons bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar. We zijn uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie, waarbij het compleet ontzorgen van de klant centraal staat. We verdiepen ons echt in onze opdrachtgever. Het liefst beantwoorden wij bij wijze van spreken een vraag, al voordat deze gesteld wordt. De nieuwe locatie zal er aan bijdragen dat we nog beter en sneller op de behoeftes van de klant kunnen inspelen als het gaat om vervoer, opslag en beheer van goederen. Van groot tot klein.’

Logistieke puzzel

Als het gaat om transport over water, heeft Seabourne enkele specialisaties ontwikkeld. Zoals het vervoer van levende vis en de levering aan cruiseschepen. ‘Vandaar was deze stap: een locatie in Rotterdam, voor ons een hele logische. De logistieke puzzel snel, efficiënt en goed oplossen, is belangrijker dan ooit en vanuit deze locatie kunnen we daar nog beter op inspelen.’

SHARE

Showing 1 to 4 of 50 results

page1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13