Onze Solutions

Seabourne biedt unieke, kwalitatief hoogwaardige logistieke oplossingen voor fabrikanten, importeurs, distributeurs en groothandelaren. Wij beschikken over een breed scala aan specialistische vaardigheden en een toegewijd team van deskundigen waarmee we ingewikkelde problemen op lossen en kosteneffectieve oplossingen bieden aan onze klanten. Onze oplossingen omvatten vele verschillende expertisegebieden waaronder reconditionering van geretourneerde artikelen, wijzigingen in verband met regionale normen, laser etsen en borduurwerk.

Vanuit onze “Solutions” afdeling leveren wij u de ondersteunende diensten en hulp die u vaak zoekt maar kan niet gemakkelijk kunt vinden. Of het nu gaat om borduren, laser etsen, sealen of warmte krimpen, wij kunnen uw supply chain ondersteunen door middel van elke stap. Voor meer informatie over onze diensten en toegevoegde waarde klik op de onderstaande link:

Retouren hoeven niet per definitie een uitdaging te vormen voor retailers. Door ons “reverse logistics” systeem kunnen wij u helpen om uw inkomsten te maximaliseren op deze items door ze terug in de markt te brengen in een 'als nieuw' staat. Hetzij door middel van je verkoopkanaal of via onze eigen Seabourne eBay winkel. Of het nu meubels, gereedschap, serviesgoed, of speelgoed is wij kunnen u helpen met het genereren van meer omzet volgens een overeengekomen proces van renovatie. Dit kan snel en effectief worden voltooid en  vermindert uw afschrijvingen en voegt waarde toe aan uw “bottom line”.

Onze in-house HK laser etser is uiterst flexibel en kan omgaan met een hoog volume en korter, meer op maat gemaakte runs. Onze laser etser wordt gebruikt door enkele toonaangevende gereedschap verhuurbedrijven en fabrikanten om activa te beheren en veiligheid te bieden voor hun producten. Laseretsen is niet beperkt tot deze twee gebieden; wij merk etsen voor een aantal klanten en maken voorraadbeheer markers voor anderen.

Een effectieve manier van het presenteren van uw product op de markt is met behulp van een van onze drie verpakkingsmachines. Sealen (pakje sigaretten stijl) of warmte krimpen wordt gebruikt door vele klanten voor het bundelen van software, video- en games aanbiedingen en het opnieuw configureren van een verkoopverpakking. Combineer deze dienst met onze op maat gemaakte doos en wij zorgen voor zeer flexibele opties.

Onze borduur mogelijkheden biedt een toegevoegde waarde aan onze klanten. De service is beschikbaar voor alle items van kleding of hoofddeksels en kan worden geleverd op individuele basis  zolang de voorraad in beheer is bij Seabourne.

Bij uitstek geschikt voor groothandels, importeurs en detailhandelaren is onze inspectie en het uitvoeren van diverse testen een op maat gemaakte service voor uw producten. Van basis QA tot aan Flash en  PAT testen van elektrische apparaten en het opsporen van technische fouten. Dit alles ondersteund door diverse rapporten. Een volledig scala aan diensten zijn beschikbaar bij  Seabourne.

Onze “rework” service dekt een breed scala aan oplossingen. Van het opknappen van elektrisch gereedschap tot aan het veranderen van onderdelen op verlichtingsarmaturen en het upgraden van kinderspeelgoed zodat ze voldoen aan UK / EU-specificatie. Er zijn geen grenzen aan wat we hier voor u kunnen betekenen. Ook hierin is Seabourne zeer succesvol en levert deze service al meer dan 25 jaar aan diverse gerenommeerde bedrijven.