Supply Chain Case Study beperkt fiscale vertegenwoordiging

Seabourne de logistiek, Mr. Black hun corebusiness!

Toen Mr. Black Garment Essentials uit Australië ons benaderde hadden zij een probleem met hun Europese distributeurs die hun goederen iedere keer Ex-Works moesten laden in Australië. Dit was op een gegeven moment niet echt klantvriendelijk en liepen de verkopen achteruit door de hoge transportkosten.  Na meerdere Skypemeetings zagen wij dat de beperkt fiscale vertegenwoordiging in combinatie met onze Supply Chain de oplossing was voor hun probleem.

Een directe verbinding tussen Australië en Eindhoven 

Wat hebben we precies gedaan? We hebben ons systeem gekoppeld aan het systeem van Mr. Black Garment Essentials, zodat zij online in hun boekingssysteem kunnen en real time hun orders kunnen inleggen. Deze orders komen vanuit Australië bij ons in Eindhoven binnen. Hier verzorgen wij de pick and pack, waarna wij de producten doorsturen naar verschillende grote winkelketens in Europa. 

 

Draag de logistiek over aan Seabourne en bespaar tijd en geld!

 

Voor Mr. Black Garment Essentials betekent dit dat zij zich niet hoeven te verdiepen in het logistieke verhaal, omdat wij het voor hen oppakken. In het begin heeft het hen wat tijd en energie gekost om het logistieke deel op de gewenste tijd over te dragen aan ons, maar nu hoeven ze er helemaal niet meer naar om te kijken, wat ze als zeer prettig ervaren.

 

Concreet resulteerde deze oplossing in:

Door deze totaaloplossing is een cashflow uitdaging verholpen en kan Mr. Black Garment Essentials zich richten op hun corebusiness, het verkopen van hun product!