Supply Chain Case Study Technologie gebruiken om oplossingen te ontwikkelen

Bij Seabourne streven wij ernaar om onze IT systemen up-to-date te houden zodoende een geavanceerde, snelle en persoonlijke service te behouden.
Vistaprint is een grote drukkerij in het zuiden van Nederland die visitekaartjes en aanverwante producten via het internet verkoopt.


Op grond van het grote aantal producten dat dagelijks wordt besteld, hebben de IT-afdelingen van Vistaprint en Seabourne een geïntegreerde oplossing ontwikkeld. Vistaprint laat haar producten simpelweg van de band lopen en Seabourne haalt de zendingen zonder vrachtbrief op.


Eenmaal aangekomen in het depot van Seabourne in Eindhoven, wordt de data rechtstreeks van het Vistaprint bestelsysteem naar het Seabourne trackingsysteem gedownload. Daarna worden de labels op de zending bevestigd en de trackingnummers automatisch naar Vistaprint en elke klant gestuurd. Hierdoor weten de ontvangers wanneer zij de zending kunnen verwachten.
Door Seabourne's toewijding om voortdurend te investeren in technologie zijn wij in staat onze klanten tegen een goede prijs de juiste service te verlenen.